top of page

Om Stines Tannklinikk

Stine Cecilie er tålmodig og omsorgsfull, og mange som tidligere har slitt med tannlegeskrekk har funnet seg godt til rette hos oss. Vi har fokus på høy kvalitet i behandlingen, god service og etterstreber smertefri behandling. 

Vi planlegger behandlingen sammen med deg ut ifra dine ønsker og behov, og det er viktig for oss at alle pasientene våre er fornøyde!

Skjermbilde 2020-10-08 kl. 00.42.44.png

Min bakgrunn

Stine Cecilie

er utdannet ved Universitetet i Oslo, og er medlem av den norske tannlegeforeningen (MNTF). I tillegg til regler og lover som gjelder for alle tannleger som praktiserer i Norge har NTF pålagt sine medlemmer en del ekstra plikter som gir deg som pasient gode grunner til å velge en tannlege som er medlem. En av NTFs viktigste oppgaver er å sikre at sine medlemmer holder en høy faglig standard.

Tannlegefaget er i konstant endring, og hvert år skjer det en utvikling innen vitenskapelige studier, myndighetskrav, trygderettigheter, materialer og teknikker. NTF setter tydelige krav til faglig oppdatering hos sine medlemmer, med obligatorisk etterutdanning og kurs.

bottom of page